Αρχική Σελίδα

Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Hsinda-κορυφή 1 εργοστάσιο σκονών στη νοτιοδυτική Κίνα

 

Είμαστε ομάδα που είναι καλή στην αλλαγή συνεδρίασης και ύπαρξη καινοτόμος.
 
Εστιάζουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε – «πελάτης πρώτα», να επιμείνουμε στην καινοτομία, την ακεραιότητα, το πάθος, και την αφιερωμένη ομαδική εργασία.
 

Σε Hsinda, ακολουθούμε και επιβάλλουμε τις καλύτερες πρακτικές να παραδώσουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Το Hsinda έχει τη δυνατότητα να δεχτεί οποιαδήποτε προσαρμογή, όλο το χρώμα στην κάρτα RAL&PANTONE μπορεί να γίνει. Εκτός αυτού, το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί για το δείγμα ή τα αιτήματά σας.

Το Hsinda είναι επικυρωμένο SGS και έχει συμφωνήσει με τα πρότυπα της ΕΕ (ROHS2.0).

 

Το Hsinda έχει το κέντρο Ε&Α του και είναι δεσμευμένο στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων για να ικανοποιήσει καλύτερα τις ανάγκες σας. Είμαστε αφιερωμένη ομάδα και ο αληθινός συνεργάτης σας, εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για την υποστήριξη λύσεων και τεχνολογιών επιστρώματος, καλωσορίζει για να μας ενώσει και να απολαύσει το ζωηρόχρωμο κόσμο.

 

Κίνα Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

ΟΡΑΜΑ

 

Πέρα από τις φαντασίες σας

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Σφαιρική επιχείρηση τεχνολογίας

 

 

Ομαδικό πνεύμα

 

Έμφαση Hsinda όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και βαλμένος μια υψηλή άποψη σχετικά με την προσωπική ποιότητα και το ομαδικό πνεύμα όλου του προσωπικού. Είμαστε «στην ικανοποίησή μας προερχόμαστε από τη ικανοποίηση πελατών» για το σκοπό και παραμένουμε ένα κράτος ofenthusiastic και αισιόδοξο. Η επιχείρησή μας όχι μόνο συχνά οργάνωσε τις διάφορες καταρτίσεις αλλά πραγματοποίησε το υπαίθριο activitiesfor βελτιώνοντας την περιεκτική δυνατότητα όλου του προσωπικού.
 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

το 2006, εταιρία ανατολικής διεθνής χρηματοδότησης της Νέας Ζηλανδίας καθιερώθηκε στη Νέα Ζηλανδία.

 

2009, ανατολικά επίκτητη επιχείρηση υπολογιστών PC της Νέας Ζηλανδίας σύγχρονη.

 

2011, καθιερωμένη Co. Chengdu Tongyongxinda ΕΚ, ΕΠΕ κλάδος Pixian με σημαντική επιχείρηση της παραγωγής επιστρώματος πολυμερών σκονών και πωλήσεις.

 

2012, καθιερωμένη Co. υλικών υψηλής τεχνολογίας ένωσης Chengdu ανατολική νέα, ΕΠΕ, κυρίως resonsible για την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων πολυμερών υλικών, που βρίσκονται σε κράτος-ισόπεδο Dr.Park της ζώνης υψηλής τεχνολογίας.

 

το 2013, επιχείρηση ESU έλαβε το υψηλού επιπέδου κεφάλαιο έναρξης σχεδίων κινήτρου ταλέντου και την υψηλή αναγνώριση στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης της πολυμερούς νανο ίνας materils.

 

το 2014, τμήμα διεθνούς εμπορίου καθιερώθηκε επίσημα, κυρίως αρμόδιος για την υπερπόντια επιχείρηση, η βάση πελατών έχει καλύψει περισσότερες από 20 χώρες.

 

το 2015, Co. πολυμερών υλικών Chengdu Hsinda, ΕΠΕ καθιερώθηκε, μια Ε&Α, μια παραγωγή και μια επιχείρηση πωλήσεων, meanswhile καλύπτοντας την επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγής, την παραγωγή εξοπλισμού, ντύνοντας την επεξεργασία, την εξαγωγή κ.λπ. τεχνολογίας.

Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Hsinda

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Πιστοποιήσεις